Slovenščina

O nas

 

tapetništvo

Tapetništvo Kancilija je majhno družinsko podjetje z več kot petdesetletno tradicijo. Naša vizija in naloga je, da izdelujemo in prenvljamo najkvalitetnejše in sodobno oblikovano oblazinjeno pohištvo za dom in poslovne prostore, počitniške hiše, čolne in avtodome.

Prepričani smo, da skupaj najdemo najboljšo rešitev za najpomembnejši kos pohištva v vaših prostorih. V kombinaciji petdesetletnih izkušenj in s sledenjem sodobnim trendom ustvarjamo oblazinjeno pohištvo po vaših merah in pričakovanjih. Naša prednost je, da vse oblazinjeno pohištvo izdelujemo po meri in nimamo serijskih modelov ali elementov, kar pomeni, da vam resnično izdelamo prav vse, kar si zaželite, meje in dimenzije pa določate vi. Staro sedežno garnituro vam brezplačno odpeljemo in vam pripeljemo novo, brezplačno vam nudimo svetovanje in izmero na domu ter izbiro vzorcev in modela. V čast si štejemo, da so stranke, ki se odločijo za naše usluge, zadovoljne in to potrjujejo s tem, da se vračajo k nam.

 

Info

 

tapetništvoNaša delavnica se nahaja na Dunajski cesti 354. Od krožišča Tomačevo se peljete po obvoznici proti Trzinu, na drugem križišču zavijete proti Črnučam in se vozite približno 1200 metrov, ko boste na levi strani ceste videli napis Tapetništvo Kancilija in našo delavnico.
Iz smeri Centra pa se peljete po Dunajski cesti, prečkate reko Savo in po približno 800 metrih na desni stani vidite naš napis in našo delavnico.
Lahko pa nas pokličete na telefonsko številko +386 (0)1 56-12-014 ali na mobilni telefon +386 (0)41 448-888

 

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke. Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik? Več informacij o piškotkih na povezavi piškotki.

Sprejemam piškotke za to strain.

EU Cookie Directive Module Information