Slovenščina

Storitve

Izdelava sedežnih garnitur

 

Sedežne garnitureZofa je že sama po sebi glavna točka prostora, h kateri je usmerjena pozornost, saj je največji kos pohištva v dnevni sobi. Če torej želite imeti lepo dnevno sobo, potrebujete lepo oblazinjeno pohištvo. Moderna, trendovsko oblikovana zofa je odlična izbira, saj služi kot osnova za opremljanje vsega prostora. Pri izbiri oblazinjenega pohištva je udobje gotovo na prvem mestu, za kar poskrbimo z bolj ali manj mehkimi blazinami, polnili, vzmetenjem in ergonomskim oblikovanjem. Kakovost in vzdrževanje, ki sta pri izbiri takoj za udobjem, sta odvisna tudi od izbire materialov. Pri nas se lahko odločite za bogato izbiro materialov, kot je na primer usnje, ki je prijetno na otip, nezahtevno za vzdrževanje in ima dolgo življenjsko dobo. Primerno je za ljudi z alergijskimi težavami, saj preprečuje vdor prašnih delcev v sedežno garnituro. Izbirate lahko še med grobo tkanimi blagi z vidno strukturo ali pa fino tkanimi in še mnogo drugimi materiali, ki jih ponuja trg. Pri izdelavi sedežne garniture je pomembna velikost vašega prostora, saj mora biti zofa sorazmerno velika glede na bivalni prostor. Pri vseh teh vprašanjih vam svetujemo, pripravimo predračun in pomagamo pri odločitvi.

 

Prenova (preoblačenje) sedežnih garnitur


oblazinjenjeVprašanje, ki se vedno pojavi, ko se odločate za menjavo sedežne garniture, je, ali se cenovno izplača obnoviti obstoječo sedežno garnituro in koliko časa vzameta prenova in preoblačenje. Skoraj vedno se izplača preobleči sedežno garnituro. S tem, ko obnovimo polnilo ali zamenjamo prevleko, dobite NOVO sedežno garnituro, zofo, počivalnik, fotelj, kuhinjski kot ... Prednost prenove obstoječega kosa pohištva je v tem, da dobite nov izdelek v obliki, ki ste ga navajeni, vam lepo pristaja v vaš prostor in se ni treba odločati med nešteto novimi modeli, izmed katerih ni noben tak, kot ste si ga zamislili, poleg tega pa se izognete bojazni, ali je primeren za vaš prostor. Na podlagi predračuna in našega svetovanja se odločite, ali je vredno prenoviti staro sedežno garnituro ali ne. Čas, ki ga potrebujemo za prenovo obstoječe zofe, je od 3 do 10 dni, odvisno od velikosti in dela na zofi.

Ležišča


oblazinjenjeNaš program zajema tudi izdelavo vzmetnic. Izdelujemo jih za dom, počitniške hiše, plovila ter za hotele in apartmaje. Glavna naloga vzmetnice je, da nam povrne vso energijo, ki jo porabimo čez dan – torej, da se zbudimo naspani in da ne čutimo utrujenosti. Izdelujemo ležišča po vaših merah, saj ima vsak posameznik svoje želje; starejši imajo raje trša ležišča zaradi lažjega vstajanja, nekateri imajo težave z alergijami, vzmetnice za hotele imajo pa glavno nalogo vzdržljivost in lažje čiščenje. Pri nas upoštevamo te želje in izdelamo vzmetnico v skladu z vašimi željami in v dimenzijah, ki jih potrebujete. Brezplačno vam dostavimo novo vzmetnico in staro odpeljemo. Vsi materiali, ki jih uporabljamo pri izdelavi, so naravni, kar pomeni, da je vzmetnica zračna in da diha. Materiali, ki jih uporabljamo pri izdelavi vzmetnic, so: kokos, lateks, filc, antibakterijska bombažna prevleka, vzmetenje šlarafija, sisal, 100 % bombaž, vata. Na podlagi vaših želja vam pripravimo predračun.
Izdelujemo ležišča iz lateksa – vzmetnice, ki se prilegajo vašemu telesu.
Ležišče z žepkastimi vzmetmi ima optimalne ležalne lastnosti in nudi oporo posameznim delom telesa. Nudi nam občutek varnosti na trdi, kompaktni podlagi.
Klasično ležišče z žičnatim jedrom (šlarafijo) – vzmetnica, ki nudi največ. Maksimalno udobje za vse tiste, ki prisegajo na klasične vzmetnice in želijo udoben spanec. Vzmetnica je iz naravnih, trpežnih materialov ter zagotavlja zračnost in prijeten dotik telesa z ležiščem.

Druga tapetniška dela


oblazinjenjePoleg izdelave in prenove sedežnih garnitur ter izdelave ležišč vam ponujamo tudi izdelavo vsega oblazinjenega pohištva za navtiko. Za razne naročnike izdelujemo ležišča za plovila, preoblačimo zofe in izdelujemo ležalne blazine za zunanje dele plovil. Enake storitve ponujamo tudi za avtodome in počitniške prikolice. Pomemben del zajema tudi prenova starega stilskega pohištva. Pri starinskih zofah, počivalnikih in stolih popolnoma prenovimo ali zamenjamo polnilo, preoblečemo zunanji del in obnovimo lesene dele. Omenimo še, da preoblačimo in tapeciramo stole, klopi, kuhinjske kote, vrtno pohištvo, tapeciramo vrata …

 


gsm-kancilija-v2-01

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke. Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik? Več informacij o piškotkih na povezavi piškotki.

Sprejemam piškotke za to strain.

EU Cookie Directive Module Information